Reunió d’entitats

El dia 9 de juliol de 2018 ens vam reunir al CESS conjuntament les entitats col·laboradores del projecte “Vic, Ciutat Cuidadora”, per tal de fer una valoració de la 2a Edició. En aquest sentit vam recollir propostes pel 2019.

D’altra banda, vam presentar la proposta del circuit socio-sanitari, per tal de fer un acompanyament més assistencial que ho durà a terme els voluntaris que hem anat formant.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les preferències, generades a partir dels seus hàbits de navegació. Així mateix, l'informem que aquest lloc web compleix amb el que s'estableix en la LSSI-CE i en el RGPD. En aquest sentit, no s'emmagatzemaran les cookies en el seu terminal per a les finalitats que l'Usuari no hagi consentit.

ACEPTAR
Aviso de cookies