Reunió amb l’Alcaldessa de Vic

El dia 13 d’abril de 2018 vàrem tenir una trobada amb l’Alcaldessa explicant el projecte i posant en valor el viure amb sentit, dignitat i suport al final de la vida.

Es continua apostant i treballant pel projecte “Vic, Ciutat Cuidadora”, pioner al nostre país i un referent a nivell estatal.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les preferències, generades a partir dels seus hàbits de navegació. Així mateix, l'informem que aquest lloc web compleix amb el que s'estableix en la LSSI-CE i en el RGPD. En aquest sentit, no s'emmagatzemaran les cookies en el seu terminal per a les finalitats que l'Usuari no hagi consentit.

ACEPTAR
Aviso de cookies