Conferència: “Les paraules de suport: cures, compassió, empatia…”

El dilluns 29 de maig de 2017 es farà la conferència “Les paraules de suport: cures, compassió, empatia…”, a càrrec de Màrius Serra (periodista i escriptor).

La conferència tindrà lloc a la Universitat de Vic, a la Sala Mercè Torrents, de 18.00 a 19.30h.

Per més informació: ciutat.cuidadora@gmail.com

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les preferències, generades a partir dels seus hàbits de navegació. Així mateix, l'informem que aquest lloc web compleix amb el que s'estableix en la LSSI-CE i en el RGPD. En aquest sentit, no s'emmagatzemaran les cookies en el seu terminal per a les finalitats que l'Usuari no hagi consentit.

ACEPTAR
Aviso de cookies