El 27 de febrer es durà a terme la conferència “Com afrontar el dol” a càrrec d’Alba Payàs

El proper dilluns, 27 de febrer, es durà a terme la tercera conferència de la programació gener-juny 2017 del projecte “Vic Ciutat Cuidadora” i que té per títol “Com afrontar el dol”. Serà a la sala Mercè Torrents de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya a les 6 de la tarda.

La conferència, que és la tercera d’aquest primer programa d’activitats del projecte, anirà a càrrec d’Alba Payàs, psicoterapeuta i directora de l’Institut IPIR experta en dol.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les preferències, generades a partir dels seus hàbits de navegació. Així mateix, l'informem que aquest lloc web compleix amb el que s'estableix en la LSSI-CE i en el RGPD. En aquest sentit, no s'emmagatzemaran les cookies en el seu terminal per a les finalitats que l'Usuari no hagi consentit.

ACEPTAR
Aviso de cookies